Activitats infantils per viure el Nadal a Ripoll

Activitats infantils per viure el Nadal a Ripoll

Per aquestes vacances de Nadal, l’Ajuntament de Ripoll en col·laboració amb algunes entitats locals – Aeroclub del Ripollès, Banc dels Aliments “El Graner de Ripoll”, Biblioteca Lambert Mata, Comissió de Festes, Comissió de Reis, Consell Comarcal del Ripollès, Consell Esportiu del Ripollès, Creu Roja Ripoll, Coral infantil Els Follets, Grallers de Ripoll, Museu de Ripoll, Oxineu, Pastorets de Ripoll, Protecció Civil- , han organitzat una pila d’activitats pensades pels més petits de casa.

Els dies 27 i 28 de desembre es farà al Pavelló Municipal d’Esports de Ripoll, una nova edició del Ripijoc, el Parc Infantil de Nadal. Comptarà amb inflables, un circuit de bicicletes, llits elàstics, tallers de manualitats i de maquillatge, rocòdrom, zona de ludoteca, circuit de cotxes teledirigits i un karaoke, entre d’altres activitats.

De cara al 2014, els dies 2 i 3 de gener es faran les Jornades Poliesportives al Pavelló i a la Piscina Municipal de Ripoll. Els infants podran gaudir d’activitats d’iniciació esportiva, jocs i activitats aquàtiques dirigides a nens i nenes de P5 fins a 6è de Primària.

El mateix dia 3 de gener, a partir de 2/4 de 6 de la tarda, hi haurà una Cercavila Reial amb el Grup de Grallers de Ripoll. Un cop arribats a la Sala Abat Senjust, els petits podran entregar les seves cartes al patge reial.

Finalment, per dissabte 4 de gener a partir de  les 5 de la tarda, s’ha programat una sessió de Disco Baby a favor del Banc d’Aliments. Per entrar, tots els infants hauran de portar un producte alimentari pel Banc d’Aliments, preferiblement llet, cacau o cereals.

Descarrega’t el programa