El Festival Internacional de Música de Ripoll escalfa motors

El Festival Internacional de Música de Ripoll escalfa motors

Organitzat per l’Associació Amics de la Música de Ripoll, durant els mesos de juliol i agost, els assistents al XXXIV Festival Internacional de Música de Ripoll, podran gaudir d’actuacions de jazz, música de cambra, cobla, cant, dansa i poesia, entre d’altres gèneres.

La Coral Capella de Santa Maria de Ripoll, en el seu 120è aniversari, i la coral Xalesta, de l’Hospitalet de Llobregat, obriran el diumenge 7 de Juliol, a dos quarts de vuit del vespre, l’edició d’enguany del festival. Plegats sumaran més de 80 cantaires i interpretaran un programa de poetes i músics catalans, acompanyats per un grup de cambra instrumental i dues solistes.

L’oferta pel mes de juliol es complementa amb: el concert de sardanes de la Cobla Sant Jordi; un concert de cambra acompanyat de dansa; un concert dels alumnes del curs de música i, un recital de poemes de Miquel Martí i Pol en els deu anys de la seva mort. Algunes de les actuacions previstes pel mes d’agost són: el concert de joves promeses; un concert de jazz a la fresca, l’actuació de l’Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans i una mostra de música de l’Amèrica Llatina.

Consulta el cartell