El Primer Concurs de Composició de Sardanes de Caire Popular ja té guanyadors

El Primer Concurs de Composició de Sardanes de Caire Popular ja té guanyadors

El passat diumenge 9 de juny, en el marc de la VIII Festa del Soci, organitzada per l’Agrupació Sardanista de Ripoll, es va fer públic el veredicte i el lliurament de premis del Primer Concurs de Composició de Sardanes de Caire Popular convocat per l’Agrupació Sardanista i l’Ajuntament de Ripoll, amb motiu de la celebració de «Ripoll, Capital de la Cultura Catalana 2013».

De les 13 sardanes originals, aquestes cinc han estat les finalistes: «Ripoll, bressol de Catalunya», d’Antoni Serra i Oribe (Barcelona); «Festa a l’escola de Ripoll», de M. Teresa Monclús i Marquès (Sant Joan de les Abadesses); «On les pedres parlen», de Xevi Capdevila i Sanglas (Torelló); «Ripoll 2013. Capital de la cultura», de M. Mercè Navarro i Galindo (Badalona); «Ripoll, bressol i capital», de Francesc Teixidó i Ponce (Montcada).

Finalment, el jurat professional format per Montserrat Pujolar, Jesús Ventura i Jordi Molina, va decidir atorgar els següents premis:

PRIMER PREMI (dotat amb 1000€): «Ripoll 2013. Capital de la cultura», de M. Mercè Navarro i Galindo (Badalona).

SEGON PREMI (dotat amb 600€): «Ripoll, bressol de Catalunya», d’Antoni Serra i Oribe (Barcelona).

TERCER PREMI (dotat amb 400€): «Ripoll, bressol i capital», de Francesc Teixidó i Ponce (Montcada).

Diploma de Reconeixement per a les dues sardanes finalistes: «Festa a l’escola de Ripoll», de M. Teresa Monclús i Marquès (Sant Joan de les Abadesses); «On les pedres parlen», de Xevi Capdevila i Sanglas (Torelló).