Els sardanistes de Ripoll celebren la vuitena Festa del Soci

Els sardanistes de Ripoll celebren la vuitena Festa del Soci

L’Agrupació Sardanista de Ripoll celebra aquest proper diumenge 9 de juny, la vuitena Festa del Soci. La ballada de sardanes tindrà lloc a la plaça de Sant Eudald de Ripoll, amb les cobles La flama de Farners i Bellpuig Cobla.

Els actes començaran amb un dinar de germanor a la sala Eudald Graells i, després de dinar es farà el lliurament de distincions als socis amb més antiguitat. La doble ballada de sardanes es farà a partir de les 5 de tarda i en el decurs de la festa es s’anunciaran les obres guanyadores i es farà el lliurament de premis del Primer Concurs de Composició de Sardanes de Caire Popular, convocat per l’Ajuntament de Ripoll i l’Agrupació Sardanista de Ripoll amb motiu de «Ripoll, Capital de la Cultura Catalana 2013».

Com ja vam anunciar, un total de 13 sardanes opten al premis [Primer Premi (1000€), Segon Premi (600€) i Tercer Premi (400€)] i aquests són els títols de les sardanes presentades: «Ripoll, patrimoni de l’humanitat»; «Ripoll, bressol de Catalunya»; «La fadrina de Ripoll»; «Ripoll gresol de cultura»; «Ripoll, l’origen»; «Ripoll, bressol dels catalans»; «Festa a l’escola de Ripoll»; «On les pedres parlen»; «Ripoll 2013. Capital de la cultura»; «Ripoll 2013»; «Temps de tardor»; «Ripoll, bressol i capital»; «Casament a pagès».

El jurat encarregat de valorar totes les obres presentades i encarregat d’escollir les cinc finalistes, de les quals tres seran guanyadores, està format per Montserrat Pujolar, Jesús Ventura i Jordi Molina.

Descarrega’t el programa