Èxit de participació a l’Enkomarca’t 2013

Èxit de participació a l’Enkomarca’t 2013

La quarta edició de l’Enkomarca’t, la festa del jovent del Ripollès, que va tenir lloc aquest dissabte passat 13 de juliol, a Ripoll, en el marc de «Ripoll, Capital de la Cultura Catalana 2013» va ser tot un èxit. Organitzada pel Servei de Joventut del Consell Comarcal de Ripollès, l’Ajuntament de Ripoll i diverses entitats juvenils de la vila, va apostar per una combinació d’activitats esportives, formatives i lúdiques amb gran encert i acceptació popular.
L’Enkomarca’t va arrencar amb una xerrada formativa sobre l’Odisseu: el Programa per al retorn i la inserció laboral dels i les joves al medi rural, al Casal de Joves El Galliner. La xerrada va comptar amb la participació de la coordinadora territorial de Joventut a Girona, Anna Prior; el president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira; el conseller comarcal de Joventut, Aleix Busquets i els regidors i tècnics de Joventut de la comarca.
A la zona esportiva municipal es van disputar torneigs de futbol 7 i bàsquet amb més de 125 inscrits; una cercavila amenitzada pels graellers de Ripoll, Campdevànol, Vallfogona i Ribes de Freser; el sopar de joves –amb més de 90 començals- a la Sala Eudald Graells i un multitudinari concert a la plaça de Lira amb grups i Dj’s del Ripollès.
Enguany, per tal de col·laborar amb el finançament de la jornada, hi havia la possibilitat d’adquirir la samarreta de l’Enkomarca’t al Casal de Joves El Galliner de Ripoll, amb un cost de 10 euros.

Consulta la galeria fotogràfica