Kepa Junkera i Randellaires obren el Circuit Folc a Ripoll

Kepa Junkera i Randellaires obren el Circuit Folc a Ripoll

Els dies 6 i 7 de desembre, la vila de Ripoll acull les set propostes del Circuit Folc, amb un cartell de luxe encapçalat pel trikitilari basc Kepa Junkera que, divendres a les 7 de la tarda, obrirà el circuit amb la seva actuació al Teatre Comtal de Ripoll, acompanyat de l’arpista català Josep Maria Ribelles. A continuació, hi haurà l’actuació de Randellaires, una formació del Ripollès.

Pel que fa a les actuacions de dissabte dia 7 de desembre, es faran a la Sala Eudald Graells a partir de les 7 de la tarda i serà el torn de Miquel Gil i Pep Gimeno ‘El Botifarra’, Coses i Agulla Almarada. El punt i final el posaran a les 12 de la nit, les formacions Sarsa i Bonaflaira.

El Circuit Folc va néixer l’any 2007 amb l’objectiu de programar a les sales d’arreu del país propostes de música d’arrel que tinguessin com a objectiu la renovació del gènere, la connexió entre tradició i modernitat i la vocació d’arribar a un públic transversal. A la setena edició, el cicle segueix fidel a aquesta premissa, en un moment en què el gènere rebrota amb una intensitat renovada

Consulta el cartell