La mainada crea el «Llibre Gegant de Ripoll 2013»

La mainada crea el «Llibre Gegant de Ripoll 2013»

El diumenge 28 d’abril a les 10.30h us esperem davant la Biblioteca Lambert Mata de Ripoll per donar forma al «Llibre Gegant de Ripoll 2013».

Aquesta és una activitat organitzada per la Biblioteca Lambert Mata en el marc dels actes de la Capitalitat de la Cultura Catalana i orientada al públic infantil, concretament a nens i nenes d’entre 6 i 12 anys. De fet, els joves autors ja van presentar els seus contes a la Biblioteca abans del 20 d’abril (extensió màxima d’un full DIN-A4 i amb Ripoll com a temàtica), i han estat corregits per Montse Maestre.

Però serà diumenge, quan cada un dels autors passarà el seu conte en un full gegant i un equip de vuit il·lustradors professionals el dibuixaran en directe. L’equip d’il·lustradors ripollesos està integrat per: Montse Batalla i Xevi Domínguez de l’Estudi Xevidom; Paula Camare; Josep Maria Coloma; Joan Fossas; Rafa García; Margarita Jeanneret i Natàlia Martínez Sibat.

L’acte estarà amenitzat per la conta-contes Carme Brugarola i la coral infantil “Els Follets”, que estrenaran la cançó «Rumba de la mainada», de Montse Maestre, i interpretaran un repertori de peces inspirades en contes.

El resultat d’aquesta jornada festiva i cultural serà el llibre de contes gegant de Ripoll, escrit per la mainada i que passarà a formar part del fons de la Biblioteca Lambert Mata.

En cas de mal temps, aquesta activitat es farà a dins la Biblioteca.