L’Associació de Dones de Ripoll convoca el concurs de microrelats Susanna Rafart

L’Associació de Dones de Ripoll convoca el concurs de microrelats Susanna Rafart

En el marc de la Capitalitat de la Cultura Catalana que ostenta Ripoll aquest 2013, i coincidint amb la programació del Dia Internacional contra la Violència envers les Dones, l’Associació de Dones (ADR), en col·laboració amb la Biblioteca Lambert Mata i l’Ajuntament de Ripoll, aposta per impulsar un concurs de microrelats dedicat a aquesta temàtica i que porta el nom de l’escriptora ripollesa, Susanna Rafart.

Sota el tema «Paraules amb l’esperança de la no violència», qualsevol ripollès major de 14 anys podrà participar en el certamen famb una única obra (format DIN A4, 700 paraules com a màxim i Arial 12). De fet, els microrelats han de ser inèdits, escrits en català i no poden haver estat premiats en cap altre concurs. Així mateix, els originals s’han d’enviar per correu electrònic (adrcertamenliterari@gmail.com), sota pseudònim i amb un telèfon de contacte, i la data límit de recepció és el 31 d’octubre del 2013.

El veredicte es farà públic el dia 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència envers les Dones, i també es farà el lliurament de premis, un en categoria juvenil i un altre en categoria adulta, que seran distingits amb el llibre Pantocràtor de Ripoll i el trofeu Ripoll CCC. A banda, una selecció dels millors microrelats passaran a formar part d’un llibre digital que publicarà l’editorial Neurosi.

El jurat d’aquest certamen literari està format per: Susanna Rafart, escriptora i poetessa; Adrià Brull, Biblioteca Lambert Mata de Ripoll; Ramon Alabau, filòleg; Jordi Caballeria, editor de Neurosi; Hortènsia Picazo, sots presidenta de l’ADR i Elisabet Camprubí, presidenta de l’ADR. Així mateix, tots els microrelats es penjaran al blog de l’ADR i tothom qui ho vulgui podrà donar el seu vot fins el diumenge 10 de novembre.

Consulta les bases del concurs