Patrocinis

Durant aquest any 2013 Ripoll assumeix el títol de «Capital de la Cultura Catalana«, després que ho hagin estat des del 2004 ciutats com Banyoles, Figueres, Lleida o Tarragona i just abans de Barcelona, que ho serà l’any 2014.
Per commemorar aquesta capitalitat, una comissió formada per persones tant a títol individual com en representació del teixit associatiu de la vila, han programat tota l’oferta cultural de l’any 2013 a partir de tres grans eixos: el patrimoni i la història de Ripoll com a «Bressol de Catalunya»; la industrialització, amb una especial atenció en la industria del ferro; i finalment, l’etnografia i la cultura popular.

Per poder fer realitat tot aquest projecte, es compta amb l’aportació econòmica del propi Ajuntament i d’Institucions locals i d’arreu de Catalunya; però també ens cal comptar amb aportacions i patrocinis d’altres entitats i empreses.

Aquesta col·laboració, ja sigui econòmica, mitjançant materials o amb la prestació de serveis, pot concretar-se a la mida de cada organització. No cal dir que en cada cas es farà visible el suport mostrat en les publicacions i activitats programades en el marc de «Ripoll, Capital de la Cultura Catalana» al llarg de l’any 2013 i també en l’accés prioritari als actes programats.

Quedem a la vostra disposició per a concretar de forma personal la proposta de col·laboració de la vostra empresa o institució. Podeu contactar amb nosaltres al telèfon 972 714 142 (ext. 212) o bé per correu electrònic: cultura@ajripoll.cat.

_

_

Patrocinadors

genaralitat-de-catalunyablancblancdiputacio-de-gironablancblancconsell-comarcal-del-ripollesblancblancajuntament-de-campdevanol

 

comforsablancblancfundacio-eduard-solerblancblancGestoria-Munellblancmarcambblancaltima

 

asshostalblancblancLersablancBSabadell

 

somarsablanchospi2blancagbarblancblancobra-social-la-caixa