Ripoll acull les 10esTrobades Culturals Pirinenques sobre el patrimoni festiu del Pirineu

Ripoll acull les 10esTrobades Culturals Pirinenques sobre el patrimoni festiu del Pirineu

«El Patrimoni Festiu del Pirineu» serà l’eix central de les 103e Trobades Culturals Pirinenques, que es celebraran demà dissabte, dia 26 d’octubre, a la Sala Josep Maria Anglada de la Biblioteca Lambert Mata de Ripoll, de 9.30 a 13.30h i de 16.00 a 19.00h.

Les trobades, organitzades pel Centre d’Estudis Comarcals del Ripollès (CECR), Àmbit de Recerques del Berguedà (ARB), Amics de Besalú i el seu Comtat (ABC), Centre d’Estudis Ribagorçans (CERib), Ecomuseu de les Valls d’Àneu (EVA), Institut d’Estudis Aranesi (IEA), Institut d’Estudis Ceretans (IEC), Institut d’Estudis Comarcals de l’Alt Urgell (IECAU), PirineuFòrum-Depana (PF) i la Societat Andorrana de Ciències (SAC), acolliran les ponències d’una trentena d’historiadors i experts en la temàtica escollida per aquesta edició.

L’objectiu de les Trobades Culturals Pirinenques, que cada any es fan en alguna població del Pirineu català, és divulgar el coneixement i potenciar la reflexió i l’anàlisi de la cultura pirinenca. L’entrada a les sessions és lliure i oberta a tots els interessats.

Descarrega’t el programa