Un Ripoll bestial!

Un Ripoll bestial!

El proper dissabte, 15 de juny de 2013, Ripoll acollirà la XII Mostra Representativa de Bestiari Festiu de Catalunya. Més de 20 bèsties estan convidades a casa nostra per a una festa que començarà a les 4 de la tarda amb la plantada de les bèsties a la plaça de l’Ajuntament. La organització d’aquesta diada especial va a càrrec dels Diables de Ripoll que, enguany, celebren la seva VI Trobada de Dracs i Bèsties.

A les 6 de la tarda es farà una cercavila pel centre de la vila i, a les 10 de la nit, tindrà lloc un dels moments més esperats de la jornada festiva amb el Festival d’enceses de les bèsties de foc. Tot plegat, acabarà amb una Festa Bestial, a la sala Eudald Graells, a partir de les 12 de la nit.

Al voltant de la diada també s’ha organitzat diverses activitats i actes paral·lels com ara un concurs d’Instagram #instabestiari i la presentació de la primera Baralla Catalana de cartes, creada per la dissenyadora Berta Bachs, en la que s’hi representen quatre de les tradicions catalanes més significatives: els sardanistes, els castellers, els diables i els bastoners.

Consulta el programa